Hyppää sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Katso jos näistä löytyisi vastaus kysymykseesi. Jos ei, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Mitä palvelu maksaa?

Valmiita maksumalleja on kaksi: yhden käyttäjän ja usean käyttäjän malli. Jos näistä kumpikaan ei sovellu tapaukseesi (sivustoja ja käyttäjiä on runsaasti), pyydä tarjous räätälöidystä ratkaisusta.

Yksi sivusto / yksi käyttäjä -malli on tarkoitettu kenelle tahansa joka haluaa asentaa palvelun yhteen sivustoon tai blogiin jota itse hallinnoi. Soveltuu pienille yrityksille ja erilaisten verkkopalveluiden yksin toimiville ylläpitäjille. Tämän mallin hinta on 9€ kuukaudessa sis. ALV ja laskutetaan Googlen Play-kaupan kautta.

Yksi sivusto / viisi käyttäjää on tarkoitettu monen ylläpitäjän hallinnoimille, isommille verkkopalveluille, joihin useamman kuin yhden henkilön pitää voida tehdä kriisitiedotuspäivityksiä. Hinta on 29€ + ALV. Tämä malli on suunnattu yrityksille ja organisaatioille ja laskutetaan kolmen kuukauden välein.

Onko muita vaihtoehtoja?

Jos sivustokokoelmasi ja käyttäjämääräsi eivät enää sovellu yksi sivusto / viisi käyttäjää –mallin monistamiseen, pyydä meiltä tarjous tapauskohtaisesti.

Voinko räätälöidä huomiobannerin ulkoasua oman verkkosivustoni näköiseksi?

Kyllä voit. Oletuksena tiedotusnauha on mustaa tekstiä keltaisella pohjalla. Voit muuttaa tätä käyttäen CSS-tyylejä. Ohjeet saatavilla rekisteröityneille käyttäjille. Huomaa kuitenkin, että huomion herättämiseksi ulkoasun tulisi erottua selvästi sivustosi ilmeestä.

Onko sovellus saatavilla iPhonelle/iPadille tai Windows Phonelle?

Ei vielä. Android-käyttäjille on sovellus, ja muut voivat käyttää päätelaiteriippumatonta selainversiota myös mobiilissa.

Nopein tapa käyttää Ohoita nettisivujen kautta on tallentaa Hallintapaneelin kirjanmerkki suoraan puhelimesi aloitusnäyttöön.  

  • Safari ja iPhone/iPad: Avaa Ohoi selaimeen, paina jakopainiketta (laatikko josta osoittaa nuoli ulos) ja valitse "Lisää Kotivalikkoon".
  • Chrome ja Android: Avaa Ohoi selaimeen, paina painiketta jossa on kolme pistettä ja valitse "Lisää aloitusruutuun".
  • Windows Phone: Avaa Ohoi selaimeen, paina painiketta jossa on kolme pistettä ja valitse "kiinnitä aloitusnäyttöön".

Kirjanmerkin lisääminen saattaa vaihdella puhelimen merkin ja mallin mukaan, tarkemmat ohjeet löytyvät puhelimen käyttöohjeista.

Montako sivustoa voin liittää käyttäjätiliini?

Niin monta kuin haluat. Valmiissa maksumalleissa hinnoittelu on per sivusto. Pyydä tarjous, jos sinulla on enemmän kuin kolme sivustoa.

Viestini eivät julkistu sivustollani!

Onko upotuskoodi asennettu oikein? Onko viesti myös aktivoitu, eikä vain kirjoitettu? Onko käyttäjätilisi voimassa?

Voinko toivoa uusia ominaisuuksia?

Ota meihin yhteyttä kustomointitarpeissa ja kehitysehdotuksilla.

 

 

Lisää kysyttävää? Ota yhteyttä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä:

+358 20 7655 500
ohoi@ch5finland.com  

Ilmainen kokeiluversio!

Liity ja aloita 14 päivän ilmainen koekäyttö.  

Luo käyttäjätili

 

Soita

+358 20 7655 500

 
 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Jaa somessa