Hyppää sisältöön

Ehdot

Käyttöehdot Ohoi-palvelulle ja -sovelluksille (jäljempänä Ohoi). Ohoi on Ch5 Finland Oy:n (jäljempänä Ch5) tuottama palvelu.

Mitä saat ja mitä et saa tehdä?

Saat käyttää Ohoita viestien julkaisemiseen verkkosivustolla. Viestien sisältö, käyttötapa tai määrä ei ole rajoitettu – julkaise niin paljon viestejä kuin haluat.

Sinä vastaat viesteistä, joita välität Ohoin avulla. Ch5 ei vastaa viesteistä tai niiden aiheuttamista vahingoista. Ch5 lakkauttaa käyttäjätilisi jos viestisi ovat sopimattomia tai laittomia.

Millä sivustolla voin käyttää Ohoita?

Sinulla pitää olla hallintaoikeus tai omistus tai lupa hallintaan sivustolla, jossa Ohoita käytetään. Tarvitset luvallisen pääsyn verkkosivuston koodiin voidaksesi asentaan Ohoin skriptin.

Ch5 lakkauttaa käyttäjätilisi jos yrität käyttää Ohoita sivustolla ilman lupaa tai vastoin laillisen omistajan tahtoa.

Onko Ohoi ilmainen?

Ohoin saa käyttöön erilaisilla maksutavoilla. Alussa kokeilukäyttö on ilmaista, mutta sen jälkeen käyttö on maksullista. Käyttäjätilisi suljetaan jos et suorita maksua.

Voit lopettaa Ohoin käytön milloin vain, joskaan jos suoritettuja maksuja ei palauteta.

Onko Ohoi aina saatavilla?

Ch5 tarjoaa Ohoin ns. best effort –palveluna. Palvelu ja sen alusta on rakennettu saavutettaviksi, mutta Ch5 ei voi taata yksittäisen viestin julkistumista. Ch5 ei ole vastuussa, mikäli viesti ei julkistu.

Mitä tietoja Ohoi kerää?

Ohoi tarvitsee vain verkkosivustosi osoitteen, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tilin perustamista varten. Viestisi säilytetään jotta ne voidaan julkaista ja jotta voit tarkastella viestihistoriaa.

Ch5 ei käytä tietojasi muuhun kuin Ohoin käyttöön ja kehitykseen. Ch5 ei myy tai jaa henkilötietoja edelleen.

Vastuut ja oikeudelliset kysymykset

Jos et noudata tai rikot ylläkuvattuja ehtoja, Ch5 lakkauttaa käyttäjätilisi ilman minkäänlaista takaisinmaksua.

Jos teet jotakin sopimatonta tai laitonta, Ch5 lakkauttaa tilisi. Ch5 tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa, mikäli sitä pyydetään auttamaan tai luovuttamaan tietoja tietystä käyttäjätilistä.

Ch5:n vastuu on rajattu kuukausimaksuusi. Ch5:n vastuu on rajattu Ohoi-palveluun. Ch5 ei ota vastuuta mistään mitä saattaa tapahtua tietyn viestin julkaisusta tai julkaisematta jättämisestä.

Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluilla. Mikäli neuvottelut epäonnistuvat, erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Ilmainen kokeiluversio!

Liity ja aloita 14 päivän ilmainen koekäyttö.  

Luo käyttäjätili

 

Soita

+358 20 7655 500

 
 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.
Kenttä on pakollinen.

Jaa somessa